PDFPrint

Turbine eoliene

 

Energie eoliana este una din cele mai vechi forme de energie utilizata pe intreg Mapamond-ul. Aceasta sursa de energie a evoluat din morile de vant folosite pentru macinarea semintelorr, pomparea apei si irigatii, la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene.

Suntem o companie, specializata pe comercializarea si instalarea turbinelor, generatoarelor eoliene producatoare de energie electrica necesara cabanelor, caselor, pensiunilor, motelurilor izolate, sau a altor consumatori independenti de reteaua nationala de energie electrica.

Casa dumneavoastra de vacanta poate sa va creeze mari batai de cap, daca aceasta este izolata sau doar se afla intr-o zona neelectrificata. Facand calculele, la alimentarea cu energie electrica din sistemul national, investiti chiar si 30.000 de euro pentru fiecare kilometru de racord, iar la finalizare, echipamentele de transport intra in proprietatea Transelectrica.

Pe de alta parte, o alternativa a extinderii retelei ar fi investitia in surse alternative de generare a energiei electrice care pot costa mult mai putin si sunt mult mai accesibile. Tinand cont de locatia la care va ganditi, o solutie pentru problema dumnevoastra ar putea sa fie data de turbinele eoliene...
Last Updated: Tuesday, 28 April 2015 19:44